7. okt 2016

Ükskord on ikka esimene kord

Seekord on siis esimene kord "kõik hinnas" reisiks. See kõik tuleb aga tõepoolest ootamatult ja peaaegu nagu kingitusena. Oletada võib, et keegi on reisist loobunud, sest kolmapäeva lõunal tehtud pakkumisele tahetakse vastust juba neljapäeva hommikuks. Vaatamata sellele, et siiski üsna keeruline on oma tööasju ette ja taha ära lükata, saab puhkusesoov seekord võitu ja juba teisipäeval lendame Soome ja Poola :), et Varssavist alustada reisi Kreetale.
Jah, seekord ei toimu mingeid varajasi ärkamisi, pikki matku, ega uitamisi. On kinnine territoorium ja lõputult aega :). Kingitud hobuse suhu ju ei vaadata, aga kena hobune ikkagi. Vaatamata sellele, et meil pole kunagi olnud plaanis sellist reisipaketti osta, siis nüüd saame nautida ka sellise reisimise võlusid.
Ja need oleksid:
1. Sa ei pea kella peale ärkama.
2. Su jalad ei lähe paiste, sest sa ei pea suures kuumuses kogu aeg kuhugi minema ja bussiga sõitma.
3. Sa ei pea oma kohvrit pidevalt kokku ja lahti pakkima, sest oled kogu aeg ühes hotellis.
4. Sa võid lõpmatult süüa kümnete meetrite pikkuselt kreeka hõrgutisi täis buffeelaualt. Ja kui sa enam ei jaksa, siis võid paari tunni pärast edasi süüa, sest ka söögivaheaegadel on avatud tasuta jäätise, salati, mahla ja võileivaletid...
5. Kui sulle tundub, et on liiga palav, siis sa võid letist küsida külma mahla, kokteili või õlle või veini (tasuta).
6. Ja kui sulle tundub, et sa sööd veidi ebatervislikult palju, siis sa võid ju söömise asendada lauatennise, tennise, võrkpalli, pidevalt toimuva vesivõimlemise, ujumise või mõne muu spordialaga.
7. Võid päevitada nii kaua kui tahad või ujuda kenas basseinis või mõnusas merevees. Kuna hooaeg on sisuliselt läbi, on rahvast vähe ja kõigile piisavalt hingamisruumi.
8. Sa võid lugeda või kududa või kasvõi terve päeva internetis vedeleda, sest wifi on korralik.
9. Sa võid isegi tööd teha :).
vaat selline on siis kõik hinnas reisipakett, mille soetamise peale poleks ise kohe tulnudki.


Kommentaare ei ole: