20. märts 2011

Mäed




Hommikul lähevad kõik mäele, see tähendab Oh ei lähe. Aga lisaks staatilistele lõbustustele "Söö, palveta , armasta" ja Muhu kudukindale otsustab temagi teha mõõdukaid värskendavaid jalutuskäike. Päike särab ja mäed on tõesti ilusad. Neid jagub siia- ja sinnapoole. Ja inimesed mäel on nagu pisikesed kärbsed, vähemalt paistavad sellised mustad liuglevad täpikesed. Nende hulgas siis ka meie suusatajad, kes käivad täna igasugustel radadel ja ka kõrgeima mäe tipus (tõstukiga).


Täna käib jutt selle ümber, et kes peaks ja mis põhjusel armulaual käima. Ja kui hommikul ei leidnud Jüri ühtegi põhjust, miks peaks armulauale minema, siis õhtul andis ta kindla lubaduse seda siiski teha. Nimelt rääkis ta hommikul kõigile, et suusad tuleb suusapausi korral lihtsalt vahepeal otsapidi lumme jätta, et tema pole küll kunagi kuulnud ega näinud, et keegi need ära varastaks. Aga pärast olid just tema lumme torgatud kepid kadunud (laenutatud kepid). Edasi järgnes ilmselt pikem siseheitlus teemal, kust saada uued kepid. Ja ka põhjus armulauale minekuks :)

Pärast viite, kui mägi kinni pandi, olid meie vaprad suusatajad ikka veel mäel. AH liugles alla (koos puhkepausidega) koos kahe turvajaga ja üks langude lang korjati rajatraktoriga üles (no eks ta oleks vast ikka ise ka kunagi kohale jõudnud).

Olgem ausad, oli näha üsna väsinud kujusid, kes oma valutavatele jalgadele väikseid õhtuharjutusi asusid tegema.

Kommentaare ei ole: