16. okt 2015

Suurlinnatuled

Heihopsti! Vanaisade ja vanaemade kollektiiv jõudis lõbusalt Singapuri... Lennuk lendas vaguralt ja piisavalt kiiresti, ei mingit ülearust jõnksutamist, palavust ega külmetust. Reisi esimene pool algas pisukese ajamasina nupuvajutusega, veidi pärast hommikusööki lennukis tuli kohe õhtusöök Singapuris. Ajavahe jättis selle päeva peaaegu vahele.


See on muide maja :) Poodlemine pidi siin olema üks suurimaid rahvuslikke harrastusi. Ja seegi on kaubanduskeskus.



Esimese õhtupooliku muljed on lühidalt öeldes sellised - suurlinna tuled, suurlinna tuled. Singapur on moodne linnriik, turvaline ja puhas. Üle viie miljoni elanikuga linn asub Malaisia ja Indneesia vahel mitmetel saarekestel.

Sooja on 30 kraadi ja õhk on üsna niiske, esimene basseinisuplus ka juba tehtud.
Homme saab ehk teada, kas elu siin on tõesti nii, nagu lugeda võib, ehk siis see on riik, kus on karistatav nätsu närimine, trahvi võib saada prahi maha viskamise ja WC-s vee tõmbamata jätmise eest. mehed, kes käituvad ebaviisakalt naistega, võivad saada ka kehalise karistuse osaliseks.

Meie hotell asub peatänaval ja ütleme siis, et nii vasakule, paremale, kõrvale ja üles jääb lõputu hulk kaasaegseid kaubanduskeskusi. Vaatamisväärsusteni jõuame homme...

Selline näeb välja üsna suursuguse hotelli fuajee, milles peatume.

Kommentaare ei ole: